Wednesday 4 July 2012

Sanjala Sam...



Krava Ljepote i ja nalazile smo se u salonu za tetovaze te busenje rupa po tijelu. Tetovirac je, naravno, bio iz Brazila. Bio je pomalo zagonetan i volio je sutit. Krava Ljepote mu se prva bacila pod iglu i istetovirala ogromnu tetovazu na donjim ledjima. Tamo di pocinje guz, a zavrsavaju ledja. E...tamo.
Potom sam na red dosla i ja.
"Dedera, meni jednu tetovazu i jedno busenje jezika", rekoh.
Brazilac mi je poceo iglarit rame slovima. Na slovima je pisalo..."Capricorn" (prijevod: Jarac)


(Ne bih znala rec zasto je pisalo Jarac, jer ja sam po horoskopu Bik. Podznak: Skorpion.)

Potom mi je Brazilac probusio jezik i Krava Ljepote i ja smo konacno mogli bacit put pod noge.
Pri izlasku van sam Brazilcu dobacivala: "Hej, a hoce li mi jezik naotec sad?"
"Hej, a hocu li moc jest samo juhu ili i ostalo?"
"Hej...?"
On se samo zagonetno smjeskao i nije htio ni zucnut.

Krenula sam kuci.
Tu i tamo mi se po snu presetao i Wayne Rooney.
Ne bih znala reci odakle on u snu, al svako malo bi pomolio glavu. Kuca nije bila kuca, nego dvorac. S ogromnim travnjakom velicine nogometnog igralista ispred. Nisam znala ko je okopavao taj travnjak, al ja sam sigurna da ja nisam.
Uostalom, mozda je travnjak bio tu ne bi li Wayne Rooney mogao zaigrat nogomet ukoliko bi mu se igralo.

U kuci su me docekali Latino Pizdun i PLayboy Poljakinja. Latino Pizdun je bio gol i pimpek mu se klatario na povjetarcu lijevo-desno.


(Ne znam odakle je povjetarac dolazio ni zasto mu se i kako pimpek klatio lijevo-desno)

Playboy Poljakinja je sjedila na kaucu i citala knjigu. Bila je gola. Pogled mi je pao na njenu mindzu i primjetila sam da nije bila na Hollywood podstucavanju iste. Imala je trokut. Trokut se sastojao od kratkih plavih dlaka. Dlake su bile blago orosene ko trava nakon kise. Ispod dlaka nazirala se chic pink mindza.

(Hmmm...nikad od mene porno spisateljice...)

Nije mi bilo jasno sto Playboy Poljakinja radi gola na mom kaucu s mojim deckom kojem se pimpek i dalje klatio lijevo-desno. Polako mi je pocelo dopirat iz dupeta u mozak.
Simultano s dopiranjem surove istine o nevjeri mog Pizduna s Playboy Poljakinjom chic mindze, su mi poceli opadat i komadici sasusenog jezika van iz usta. To zbog pierca, sta li.
"Slusaj, Pizdun!!!", dreknila sam, "Izdiri van i ne pojavljuj mi se vise na oci!!! VAAAAAN!!! VAAAN!!!!", derala sam se kolko me je grlo nosilo.
Pogodila sam mu glavu prvom zabom (!!!!) koja mi se nasla pri ruci.
I dok je Pizdun gol trcao preko travnjaka, Poljakinja je i dalje hladnokrvno citala knjigu. Odlucila sam je ostavit na kaucu. Nek stoji. Za ukras.
Wayne Rooney je presetavao svoju prasece-englesku facu gore-dolje po dvorcu. Nisam bila sigurna, al mislim da je cak i zaroktao.


Moral sna: Napravila sam glupu tetovazu. Hmph, "Capricorn"...kako da ne!

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...