Wednesday, 4 July 2012

Blast From The Past-Brazil First TimeDa kazem nesto i o tome kako pravi jebaci u Brazilu odlaze na plazu.
Kao prvo morate zamislit da svi izgledaju ko jebaci i ko da nista drugo u zivotu ne rade nego jebu...dakle, misici, preplanuli, surferski shorts spusten bar jedno 6 cm nize nego sto treba bit, tetovaze...(svi su istetovirani....pogotovo su popularne tetovaze s unutrasnje strane ruke iznad lakta...to apsolutno svaki jebac u Brazilu ima....mozda je to znak raspoznavanja da li si jebac ili nisi.... ) itd....
I onda se ti junci natovare sa suncobranima i stolicama za sjedenje na plazi i instantno izgledaju ko pickice. Zamislite taj prizor...5, 6 junaca jebaca, a pod rukama sareni suncobrani i stolice.

Na plazi budu ko kocoperni pijevci. Utrce u vodu, bace se u neki killer wave, malo se probanjaju (nema plivanja kad su valovi), promijesaju jajca i onda otrce nazad na plazu i plenu guzicom ili na pijesak ili na strateski smjestenu stolicu (obicno okrenutu prema najboljoj zenskoj guzici na plazi). Pravi jebac nikad ne plene guzicom na rucnik ili ne daj Boze, sarong. To je za pickice.
Druga varijanta "plivanja" je da otrcis do tamo di se valovi brakeiraju na plazi i onda stojis dok ne naidje val i onda brzo zaronis ispod vala da te ne odnese u picku materinu i izidjes ziv na drugoj strani.

Na plazi niko ne lezi...ako lezis, lezis dvije tri minute dok ne proucis najblizeg gato/gata (macku/macka) i onda radis sportove.
Os surf, os trcanje, os workout (svaka plaza ima workout equipment koji ljudi zapravo koriste, a ne ko kod nas) ili frescoball (frescoball je neko ludjacko raketanje gdje je kako mi se cini cilj pogodit sto vise kupaca koji ulaze/izlaze iz vode loptom), volley, football, footvolley i slicno. Nitko ne stoji mirno dvije sekunde.
Jesam li spomenula da svi dobro izgledaju? ;)

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...