Wednesday 4 July 2012

Blast From The Past-Brazil First Time



U Brazilu su sve relacije relativne. Kaze meni i burazu tako jedan od nasih surfera da idemo poslije rucka na 'plazu do' nase, a ne na ovu ispred kuce.
I buraz i ja pojedemo rucak i lezerno stojimo u bikiniju/kupacim gacam ocekujuci pokret, kad ovaj pocne palit auto. Mi blejimo, al ukrcamo se i mi u auto i mislimo si 'dobro, mozda je plaza tu odmah pet minuta' Nakon tri sata drndanja dosli smo na 'obliznju plazu do...'. Mislim, picka im materina, drugi put nam recite pa da si sendvice spremimo za u put.

"Plaza do..." je ocito bila popularna medju Argentincima jer su se coporativno sjatili i smjestili tamo bez ikakvog obzira na ekonomsko stanje u vlastitoj im zemlji.
I ne samo da se cuo samo Spanjolski sto je prisutnim Brazilcima u nasoj kompaniji dizalo sve dlake na tijelu u vis, nego su jos provocirali i presetavali se okolo u argentinskim nacionalnim i Boca Juniors nogometnim dresovima.
Ja sam iskoristila svakodnevni bliski kontakt s Argentincima da ustanovim da su isto jaaaaakooooo zgodni. Ne znam sta stavljaju u te juznoamericke vode, al ocito da su neke pilule nadnaravne ljepote.
No za razliku od Brazilaca sto su na plazi stalno u pokretu i rade cas jedan, cas drugi sport, Argentincima nije u krvi da mukotrpno trce nego se vole izlezavat isto ko i braca Rvati.

Ja i jedna moja udarile malo trcat, kad ono cijela jebena plaza udarila u ojkanje i urlikanje. Boli Argentince neka stvar sto su u Brazilu i sto svi trce po plazi...oni fino zalegnu i ojkaju. Nakon toga nismo vise trcale.

Brazilci Argentince, naravno, mrze iz dubine duse. Ako si u autu s Brazilcima i onda ih ne do Bog pretekne neki auto s argentinskim tablicama, to je znak za utrku u Ayrton Senna stilu, skripu guma i slicno. Cim su usporedo s argentinskim vozilom koje im je napravilo nepravdu, opet se svi nagnu van iz auta golih prsa u pravom Latino macho pimp stilu , pocnu radit agresivno-jebacke face i jebat Argentincima sve svece na portugalskom, sve to je liberalno popraceno raznoraznim rucnim gestikulacijama.

Jedan od prijatelja ima neki super turbo club. Muzika cool, na baru rade mrak koktele, i najbolje od svega i jedan od razloga zasto je club uvijek dupkom pun, ARGENTINCIMA (i Argentinkama) ULAZ NIJE DOZVOLJEN.
Ja ne znam ni jednu drugu zemlju u kojoj takva diskriminacija moze proc.

Ako si zensko i dodjes sam na plazu, ne spustis ni sarong na pijesak, a vec ti se nacrta naporni Argentinac i razveze pricu. Najbolji je bio jedan koji je doso i razvezo na spanjolskom. Meni se nije dalo pricat i kazem ja njemu na engleskom da ga ne razumijem. Na to ce on meni,'sorry. moj portugalski nije bas dobar.' Majmune jebeni, nije ti nikakav ako si od engleskog mislio da je portugalski.

Kad vam se nacrta Argentinac taj nece otic ni za zivu glavu dok se bar ne stisne malo uz tebe i uslika te (sto blize njemu). Tako sad Buenos Airesom kruzi par mojih slika i sigurna sam da svaki od kretena prica svakom tko ga hoce slusat kako je imo curu iz Hrvatske u Brazilu.

Brazilci love drugacije.
Njima je lov na picke i gledanje zenskih guzica nacionalni sport.
Najbolje je kad se sakupi jebaca u autu i onda ugledaju neku picku kako prolazi plocnikom/cestom i onda se svi nagnu iz auta van, uspore i udare u pricicu i ocijukanje. Kad se nagnu iz auta obavezno nemaju majicu nego svi vire van razdrljenih prsa ko pravi Latino jebaci. Zapravo imas feeling ko da si zalutao u meksicki porno/gangster film. Ako je picka isto u autu, onda se voze usporedo (jebe im se sto su u wrong lane) i nabace si pricicu i razmijenjivanje brojeva.
A love picke ko od sale. Neki od jebaca su bili tolko dobri pa su mi objasnili tehnike lovljenja.
Dakle, ako je picka gringa ili chica (gringas su sve picke koje nisu iz Juzne Amerike, chicas su Argentinke) onda moras prvo udarit kakav chat, pa malo poplesat s njima i tek onda ljubit. Ako je picka Brazilka, preskocis pricu, preskocis sve i odmah je zgrabis ko tigar. Eventualno joj kazes da je 'gostosa' i to je to.
Iako su ga ostali poducili tehnikama ulova, moj buraz je ostao 'Rvatina do kraja i vrijeme provodio u pricanju o lovljenju picaka i podupiranju bara. Rekla sam ja da su nasi decki za kurac. Dok se odmaknu od bara i odluce za mozda eventualno neki lov na picke, picki postane dosadno i ode doma. Buraz je zakazo cak i kad su njega picke barile. Tako mu je moja frendica jasno i glasno dala do znanja da bi ona rado u horizontalu s njim, a on nish.
Ili...secemo plazom i neke dvije cure skuze da smo stranci i nabace se mom bratu s 'one, two, three' upucavanjem.
(ne pitajte, to valjda nisu znale nish drugo na engleskom rec). Ja burazu kazem sad ti njima reci 'four, five, six' i da vidis akcije...a on ko mutav samo prozbori kako su bile dobre i nastavi hodat. Pih.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...