Wednesday 4 July 2012

Radost Nocnog Busa



Nocni busevi u Londonu su dozivljaj toliko specijalan da ih stvarno moram preporucit svakom posjetiocu metropole kao nezaobilaznu atrakciju.
Nikad se ne zna sto se moze dogodit.

Jednom smo u busu koji je imao sjedala na razlicitim nivoima prisustvovali prizoru od kojeg se meni i sad kosa dize na glavi.
Osoba A koja je sjedila na visem sjedalu je ocito popila malo vise te veceri. Osoba B koja je sjedila na niskoetaznom sjedalu tik ispred nacvrckane nije ni slutila sto joj se sprema. Odjednom se zrakom prolomilo "bhfraaaaaaaarrrghhhhh" i s tim ratnim posklikom se osoba A ispovracala osobi B na kosu i svecanu odoru. Osoba B je skvicala ko prase. Osoba A je bila prepijana da dozivi dozivljaj.
Pocelo je toliko smrdit da je kondukter morao zaustavit te ispraznit bus. Osoba B je otisla kuci jecajuci s povracotinama u kosi.
Nuklearna katastrofa povracotinskih razmjera!

Drugom prilikom je pak Cimer bio taj koji je bio blago pijan. Blizila se nasa stanica i on je krenuo da se spusti s prvog kata busa na prizemlje. Stepenice su uske. U susret mu je isao covjek s przenim krumpiricima.
Mjesta za obojicu nije bilo. Cimer se gejpederski razgoropadio i prozurio dolje. Pritom je slucajno oborio Przenog Krumpirica na pod. Krumpiric se strmopizdio niz stepenice, razvalio na donjem katu i mlatio nogama i rukama pijano u zrak. U kosi su mu bili zamrseni krumpiri i kecap. Cimer je izletio brzinom vjetra i pobjegao sa scene. Moglo bi se rec da je to bio jedan hit-and-run dozivljaj.

Trecom prilikom je poznanica bila ta koja je jela przeni krumpir. Do nje je sjedila neka ustogljena Talijanka. Talijanka je ocito imala fin nos jer se okrenula poznanici i bez dlake na jeziku i s piskutavim italo-naglaskom rekla: "Meni ovooooo smrdi. Jel mozes prestat jest!!!"
Poznanica na to ce: "Ako ti smrdi, makni se na drugo sjedalo."
Talijanka s profinjenim nosom se na to makla, al u glavi je pocela kovat osvetu. Kad je doslo vrijeme da izidje iz nocnog, elegantno je jednom rukom poznanici opalila vrucu samarcinu preko cijelog lica, a drugom joj sasula sadrzaj torbe na pod. Nakon toga je pozurila ka izlazu u nadi da ce napravit hit-and-run. Poznanica je popizdila i zakacila je rukom prvo za ovratnik krznenog kaputa, a potom za kosu i provukla malo po podu. Onda joj je naredila da joj stavi cijeli prosuti sadrzaj nazad u torbu i zaprijetila joj sopanjem nasilu smrdljivim krumpiricima ukoliko ne napravi isto. Uslijedila je deracina i navijanje. Neki su ih pokusali i rastavit. Na kraju je Talijanka progutala ponos i stavila sve nazad u torbu. Bus je krenuo dalje.
Koja radost! :D

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...